Self-Management Academy

Gratis Genvej til DIG, DER føler dig fastlåst og STRESSET:

3 EKSKLUsive HEMMELIGHEDER TIL AT BALANCERE DIN KARRIERE OG DIT PRIVATLIV UDEN AT FØLE DIG STRESSET og mangle overskud

- Tænk hvis alt var muligt...

Dette GRATIS genvejs dokument adressere hovedårsagen til en stesset hverdag og afslører den absolut nemmeste og mest simple måde at skabe balance i en stresset hverdag hvor du har svært at få enderne til at nå sammen.

et lille udpluk af de Teknikker, som du aldrig kommer til at glemme:

et par eksempler på hvad vores kunder siger om os:

“Allerede mit første møde med Siff-Sophia gjorde, at jeg fik modet til og springe ud i min fremtid ?

Jeg udviklede mig hurtigt til en meget bevist og proffessionel Business Builder ?

Det er ikke kun kender sit eget værd, men også forstår, at give pladsen og roen til sig selv og ikke mindst sine kunder. Jeg er takket være finjusteringen af mit mindset godt på vej til, at leve det liv der er bedst for mig ?

De værktøjer jeg har fået med i rygsækken til opstart af min virksomhed vil blive brugt resten af mit liv, samt i alle livets aspekter ?‍♀️ Intet mindre, end en ubeskrivelig lækker følelse af tilfredshed ?

Målsætningen er ikke længere end grå zone da Siff-Sophia i den grad har medvirket til, at booste mit mindset! Gamle vaner og tankemønstre har været svære, at ændre, men med en kompetent coach, så flyder det nu med masser af god energi der skal til som et succesfuld selvstændigt individ ?

Sommerfuglene fylder i maven nu over livets muligheder ? Jeg er dybt taknemmelig for samarbejdet, og giver Siff-Sophia mine varmeste anbefalinger herfra ?

Lise”

Nu har jeg haft min første session med Peter Skov Johansen, og det er bestemt ikke den sidste.

Peter og jeg kender ikke hinanden, så jeg var lidt nervøs for denne samtale og det føltes noget grænseoverskridende at skulle tale om nogle meget private ting med en ”helt fremmed” person. Men allerede ved samtalens start kunne jeg fornemme tillid til Peter og samtalen blev en stor succes.

Peter var venlig, smilende imødekommende, så jeg følte mig hurtigt helt tryg. Peter blev på sin egen ”banehalvdel” og hver gang jeg forsøgte med verbale overspringshandlinger, bragte Peter mig venligt tilbage på emnet vi var ved at tale om. På den måde blev jeg i stand til selv at formulere de sætninger jeg skal arbejde videre med uden at Peter lagde ordene i munden på mig.

Jeg glæder mig til næste samtale og kan på det varmeste anbefale Peter som coach og mentor.

Lena”

download din gratis genvej lige her

Dette GRATIS genvejsdokument som går til hovedårsagen, og afslører den absolut nemmeste og mest simple måde at skabe balance i en stresset hverdag, hvor du har svært at få enderne til at nå sammen.

Indtast dine informationer herunder

Tilmelding til Online foredrag

Det er helt gratis at deltage!
Indtast dine informationer herunder