Self-Management Academy

DiN Genvej er sendt afsted - I mellemtiden:

giv os 30 minutter af din tid, så viser VI dig præcist hvordan du kan skabe balance i dit liv, så du kommer til at leve et mere Fyldestgørende liv med frihed og flow

Book din gratis strategi samtale under videoen, hvor vi dig viser vejen til ro og balance uden stress

den absolut bedste måde at skabe Balance Mellem Din Karriere og Dit PrivatLiv Uden stress

Du føler dig måske som en elastik der er ved at springe på midten, fordi du ikke føler du slår til begge steder. Du har en karriere som kræver dit fokus, og derfor har du måske ikke helt tiden til at være der fuldt ud for din familie eller omvendt.

Det kan føles som en umulig mission, men frygt ikke. Det kan du lave om på.

Stressfælden er der mange der falder i, er du en af dem?

 

Self-Management Academy består af Siff-Sophia og Peter og vi er begge uddannet coaches og har hjulpet mange mennesker til balance, frihed og glæde i deres liv over de sidste 3 år.
Hvis du også gerne vil have et liv i balance, hvor frihed og glæde er nøgleord i beskrivelsen af dit liv, så book en gratis afklarende strategi samtale, hvor vi tager udgangspunkt i dit liv og hvordan du ville ønske dit liv skulle være.

 

DU SKAL IKKE GENOPFINDE DEN DYBE TALLERKEN, MEN gøre BRUG AF VORES HJÆLP

At ændre din nuværende situation, er nemmere end du umiddelbart går og tror. Meget mere.  Mange kender bare ikke de trin, der viser vejen til det liv, de går og drømmer om. Det gør at de spilder rigtig mange år, ja de lever måske hele livet i middelmådighed, i stedet for at få, en trin for trin guide, til hvordan de kan ændre deres nuværende situation, så de kan skabe det liv, de ville elske at leve. Tænk engang, at få knækket den kode…..

Vi har gode nyheder til dig, du skal ikke leve i utilfredshed eller middelmådighed længere.

Du kan starte din rejse, lige nu og her. Vi har lagt et stort arbejde i, at skabe de første trin til dig, du skal blot gøre det vi beder dig om, så kan du ikke undgå andet, end at skabe en forandring i dit liv. Du vil kunne lave en u-vending i dit liv, og leve det liv du ville elske.

Hvis du selv kunne gøre det, så er vi sikker på du allerede havde gjort det. Vi kan hjælpe dig.

Din rejse til et meget bedre liv vil fortsætte og fortsætte når du kender disse trin – Så bare vent, det bliver kun bedre og bedre… 

Et lille udpluk af, hvad Vores kunder siger om os:

“Allerede mit første møde med Siff-Sophia gjorde, at jeg fik modet til og springe ud i min fremtid ?

Jeg udviklede mig hurtigt til en meget bevist og proffessionel Business Builder ?

Det er ikke kun kender sit eget værd, men også forstår, at give pladsen og roen til sig selv og ikke mindst sine kunder. Jeg er takket være finjusteringen af mit mindset godt på vej til, at leve det liv der er bedst for mig ?

De værktøjer jeg har fået med i rygsækken til opstart af min virksomhed vil blive brugt resten af mit liv, samt i alle livets aspekter ?‍♀️ Intet mindre, end en ubeskrivelig lækker følelse af tilfredshed ?

Målsætningen er ikke længere end grå zone da Siff-Sophia i den grad har medvirket til, at booste mit mindset! Gamle vaner og tankemønstre har været svære, at ændre, men med en kompetent coach, så flyder det nu med masser af god energi der skal til som et succesfuld selvstændigt individ ?

Sommerfuglene fylder i maven nu over livets muligheder ? Jeg er dybt taknemmelig for samarbejdet, og giver Siff-Sophia mine varmeste anbefalinger herfra ?

Lise”

“Nu har jeg haft min første session med Peter Skov Johansen, og det er bestemt ikke den sidste.

Peter og jeg kender ikke hinanden, så jeg var lidt nervøs for denne samtale og det føltes noget grænseoverskridende at skulle tale om nogle meget private ting med en ”helt fremmed” person. Men allerede ved samtalens start kunne jeg fornemme tillid til Peter og samtalen blev en stor succes.

Peter var venlig, smilende imødekommende, så jeg følte mig hurtigt helt tryg. Peter blev på sin egen ”banehalvdel” og hver gang jeg forsøgte med verbale overspringshandlinger, bragte Peter mig venligt tilbage på emnet vi var ved at tale om. På den måde blev jeg i stand til selv at formulere de sætninger jeg skal arbejde videre med uden at Peter lagde ordene i munden på mig.

Jeg glæder mig til næste samtale og kan på det varmeste anbefale Peter som coach og mentor.

Lena”

- vil du have lignende resultater?

Her er et kort omrids af hvad vi kommer til at gå igennem på din Strategi samtale:

Hele 80% af de mennesker der gerne vil skabe balance og hermed tilfredshed i karrierer og privatliv, kommer aldrig i mål

Risikoen for at du er blandt de 80% er desværre høj – ellers ville du ikke sidde og læse med nu. Men grunden til så mange aldrig får skabt fuld tilfredshed er selvfølgelig ikke, at de ønsker at blive i utilfredsheden, og føle den ene dag efter den anden skal overleves.

De er endnu ikke blevet bevidst om, hvor stor en medspiller de selv er, i at hverdagen har udviklet sig til overlevelse, i stedet for en hverdag hvor der er ro og tilfredshed.
Du tror det er dine omgivelser der skal rette sig til for at du finder balancen – men det er langt fra sandheden. Derfor er der så mange, der går gennem livet, med den her ulmende utilfredshed.

De bliver bitre og ærgerlig over, at livet ikke byder på mere.
Kan du genkende de følelser?
Løsningen skal findes i DIG selv! Du er den der kan fikse det, ingen andre. Det i sig selv, kan virke som en uoverskuelig opgave, for hvor skal du starte, og hvor skal du slutte.

Her står det tydeligt frem, hvorfor så mange aldrig finder den røde tråd, der fører dem til et liv i balance og fuld tilfredshed.
For at komme blandt de 20 % der lykkes med at skabe et liv som du kan se tilbage på med et stort tilfreds smil på læberne.
Så vil det bedste valg for dig være at…

FÅ en GARANTEDE STEP-BY-STEP LØSNING FRA NOGEN, SOM ALLEREDE HAR OPNÅET at skabe balance og tilfredshed

Hvorfor spilde flere år på, at bøvle og kæmpe selv, når du med stor sandsynlighed, kigger det forkerte sted efter løsningen. Vi kan vise dig til den direkte vej, så du kan spare dig selv for den hovedpine, ved blot at tage imod vores rådgivning og ekspertmodel. Det vil være din genvej til det liv du vil elske at leve.

Så er du klar til at vælge en ny vej der giver dig et liv i balance og med fuld tilfredshed på kun 12 uger?
At leve det liv du ønsker allermest, skabe balancen og få fuld tilfredshed, som vil give en glædesbølge i dig selv, og dine omgivelser, uden at skulle kæmpe mange år endnu?

Book din livstransformerende gratis strategi samtale her, mens der stadig er ledige tider

har du stadig ikke booket? her får du lige et par grunde mere:

1

1 ting du ikke vidste om at skabe et liv i ro og balance

Det sted du står nu, er fyldt med ubalance. Det giver kaos i dine tanker, dine tanker skaber en følelse i kroppen, og den følelse sender vibrationer ud, der giver dig mere af det du reelt set ikke orker mere af. Udover det, frigiver dine ubalanceret tanker og følelser hormonet kortisol. Det bliver alle dine celler badet i hver dag, det er ekstremt usundt for kroppen og dette vil sandsynligvis udmunde i livsstilssygdomme, hvis det ikke allerede har gjort det.

2

Hvad kan du så gøre for til at skabe balance?

Det hele handler om dig, for du skaber selv dine omstændigheder – ja, du læst rigtigt… Det du skal have fokus på er, at få ændret din grundfrekvens. Det vil gøre, at du får mere af det du gerne vil have ind i dit liv, fordi du begynder at ændre dig. Dine omgivelser vil helt af sig selv, rette ind efter din nye frekvens. Du vil opleve, at de ting du før har kæmpet med, helt af sig selv vil ændre sig til det bedre. Efter kort tid ville du ønske, at du havde fundet denne ekspertmodel tidligere i dit liv.

3

Kæmpe ikke mod omstændigheder

Rigtig mange tror at de kan ændre noget, ved at tage kampen op mod de udfordringer de har i livet. Du ændre ikke på noget ved at kæmpe mod den eksisterende virkelighed, for at ændre noget er du nødt til at bygge en ny model. Dvs. hvis ikke du ændre dig selv, vil du for altid have en kamp mod dig selv kørende, og den kamp går desværre kun en vej, og det er ned af bakke. Det er ikke dine omgivelser der er årsagen, uanset hvor stor skyld du tillægger dem. Når du ændre dig, former du dine omgivelser med din gode energi. Det er livets vigtigste læring, og alligevel er der alt få mennesker der forstår det. Så er du klar til at få øjnene op for, hvorfor du føler modstand i livet. Det er ret simpelt, når du forstår konceptet.

"det her lyder alt for godt til at være sandt..."

Vi står så meget bag vores forløb, at vi er villige til at garantere, at du får skabt balance i dit liv. Hvis ikke du opnår det på 12 uger, bliver vi ved med at arbejde med dig, indtil du opnår det.
På din gratis livstransformerende strategi samtale, får du vores opskrift på, hvad der skal til for at du får taget hul på et bedre liv. Vi er alle forskellige som mennesker, og det vil være 100% tilpasset dig og din situation.

Her er hvad du får...

Så her er hvad du kan forvente af din gratis strategi samtale:

På din gratis livstransformerende strategi samtale får du vores step-by-step guide til balance, som er 100% tilpasset dig og din situation

Tilmelding til Online foredrag

Det er helt gratis at deltage!
Indtast dine informationer herunder