Self-Management Academy

Kontakt

Hvem er vi?

 Peter Skov Johansen

Life & Business Coach & Stress Coach, med speciale i planlægning, struktur og FLOW


Jeg har også oplevet at være fastlåst og mellem-tilfreds i mit liv, da jeg altid har arbejdet hårdt for at opnå mine resultater i mit liv, og har ofte oplevet at jeg i perioder har gjort det samme igen og igen og forventet nye resultater…

Men som Albert Einstein udtrykker det: ”Galskab er at gøre de samme igen og igen og forvente nye resultater…”

Jeg har selv brugt de mentale værktøjer vi benytter i Self-Management Academy gennem de sidste 40 år i kampsporten Taekwondo hvor jeg har coachet og undervist udøvere på alle niveauer og har selv en elite karriere på landsholds bag mig. Jeg har i dag 7. Dan – 7. grad sort bælte i Taekwondo.

 

Derudover har jeg de sidst 27 år dykket, hvoraf de sidste 20 år har været krævende teknisk dykning til ca. 120 meters dybde, samt mange andre aktiviteter som altid har haft momenter af store udfordringer, hvor mental styrke har været nødvendig. 

 

 

 

Arbejdsmæssig har jeg en lang erhvervskarriere som leder bag mig, hvor jeg har arbejdet på mange forskellige typer af projekter i store dele af verdenen, hvor jeg har arbejdet med mange mennesker fra mange forskellige kulturer hvor disse mentale værktøjer også har været meget vigtige for at lykkes med krævende projekter, hvor oddsene for succes har været små, men hvor jeg alligevel altid er lykkes med det, med den rigtige tilgang og det rigtige mindset.

Privat er jeg far til 2 dejlige voksne børn. Jeg har dog også været igennem en skilsmisse efter knap 40år med den samme partner. Det kan være stressende med sådan et stort skifte i livet, men det kan være nødvendigt hvis man føler sig fastlåst og mellem-tilfreds i sit liv. Men med de rette mentale redskaber kan det lade sig gøre at komme til at leve sit liv i frihed, glæde og med høj energi – hver dag…

Kender du det at stå ved en skillevej i livet – og have svært ved at finde vej? 

Alle disse livsforhold og aktiviteter har naturligvis været udfordrende, også på det personlige plan, og det kan være svært at finde balancen mellem arbejde, familie og fritid, men jeg har dog alligevel formået at opnå mine mål og har altid skabt mulighed for at komme til af arbejde med det jeg brænder for, ved at bruge de mentale værktøjer som vi gerne vil dele med dig i Self-Management Academy.

Jeg er med tiden også blevet bevist om hvilke mentale værktøjer jeg har brugt, og dette kombineret med mange års studier af mindset udvikling og at vi i Self-Management Academy arbejder sammen med nogen af de bedste i verden inden for personligudvikling, er jeg blevet overbevist om, at jeg skal videregive denne værdifulde viden til dig som står i en lignende situation, således vi sammen skaber vækst, udvikling, ro og balance med lethed, humor og glæde.

Jeg er uddannet Life & Business Coach & Stress Coach, hos Chalotte Chanel og Anders Hansen, derud over har jeg arbejdet med lederuddannelsen fra stifinder.com i en længere årrække, hvor mindset udvikling udgør størstedelen i uddannelsen.

Kontakt os

Mobil:+45 6161 1051
Adresse:Ydunsvej 75, DK-7800 Skive
E-mail:Info@Self-ManagementAcademy.com
Website:Self-ManagementAcademy.com
Facebook:Facebook.com/Self-Management-Academy

3 Ting du kan gøre NU...

Book en samtale, således du bliver afklaret omkring dine mål og de udfordringer der forhindre dig i at opnå dine mål og som måske fastholder dig i en fastlåst situation i dit liv, istedet for at leve et mere Fyldestgørende liv i Frihed, Flow.

Vi finder sammen løsninger og muligheder for at opnå dine mål, og sammen skaber vi vækst, udvikling, ro og balance i dig liv.
Book en samtale her

Bliv medlem af Self-Management Academy’s facebook gruppe hvor der ligger flere videoer osv. om hvordan Self-Management Academy kan hjælpe dig med at komme ud af en fastlåst situation i dit liv, og hvordan du kommer til at leve et mere Fyldestgørende liv i Frihed, Flow – hver dag…
Self-Management Academy’s Facebook Gruppe

Tilmeld dig Self-Management Academys nyhedsbrev, og modtag løbende inspiration til hvordan du går fra Fastlåst til et mere Fyldestgørende liv i Frihed, Flow:

Indtast dine informationer herunder

Tilmelding til Online foredrag

Det er helt gratis at deltage!
Indtast dine informationer herunder