The MasterClass to ENERGY FLOW MINDSET by Self-Management Academy

Uncategorized
Ønskeliste Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Om kursus

Velkommen til
The MasterClass to ENERGY FLOW MINDSET
by Self-Management Academy

Din vej til at skabe et Fyldelstgørende liv med Frihed og Flow.

Programmet består af 6 moduler over 12 uger

Course Content

Introduktion
Introduktion til ENERGY FLOW MINDSET Modellen

  • Indledning
    15:19
  • Plan for de næste 12 uger
    03:59
  • Øvelser
    02:45
  • Test dig selv – Quiz

1. EVOKE – Fremkalde dit Energigivende mål
Fremkalde dit Energigivende mål

2. EVOLVE – Udvikl dig selv til at være ustoppelig
Vi kigge i dette modul på hvorfor det vigtigt at udvilke et positivt selvbillede

3. ENGAGE – Aktivér dit Flow og bryd barrieren
I dette modul kigger vi på hvad der skal til for at bryde barrieren altså komfortzonen - så du kan skabe kvante spring i dit liv.

4. EMERGE – Hæv dig selv op over Stress
I dette modul kigge vi nærmere på sindet og hvorfor mange ende med at udvirkle stress, og vi kigge også på hvordan du kan undgå stress og samtidigt blive yderest produktiv.

5. ENERGIZE – Skab motivation gennem høj energi
5. ENERGIZE - Skab motivation gennem høj energi Hvad mener vi med "Skab motivation gennem høj energi"? Jf. kvantefysikken er alt i universet energi, og vi mennesker er altså også opbygget at energi, og vi udsender også hele tiden energi, og hvis vores energi er i en lav frekvens, som bekymring, vrede osv. Er, så vil vi smitte vores omgivelser. Men det er her vi skal lære at være bevist om at have en høj grundfrekvens, således du bliver opmærksom på dine udsving, og du kan justere så du hele tiden holder en stabil frekvens. Det vil i den grad gavne dig og dine omgivelserne, da den øget energi vil hjælpe dig til at nå dine mål, og motivere andre til at nå deres mål gennem din høje energi.

6. ELEVATE – Hæv dig til dig2 og skab kvantespring
6. ELEVATE Du udvider dit perspektiv og indse at du ikke skal nøjes med lineær vækst i dit liv, men at du har uendeligt potentiale og kan skabe eksponentiel vækst som person og i dit liv. Growth Du bliver bevist om din vækst og at den ikke behøver at være lineær, men bør være eksponentielt. Du skal ikke arbejde hårdere, du skal lære at se hele vejen fra flere sider og tage den vej der opfylder dig mest og tager dig hurtigere og med mere kraft hen til dit mål. Så når du står der ved målstregen, så tænker du - hvad pokker skete der lige der? Du vil lære hvordan det er helt normalt, at inden et kvantespring kan det hele se ud som om det hele er ved at falde fra hinanden. Men det, der i virkeligheden sker er, at det store spring er meget tæt på, så det handler om at have tillid til processen og arbejde dig udenom forhindringerne med god energi.

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet

Tilmelding til Online foredrag

Det er helt gratis at deltage!
Indtast dine informationer herunder